DOLAR 32,4788 -0.2%
EURO 34,9823 0.37%
ALTIN 2.437,920,62
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Kaliteli Yemeğin Adresi

İstanbul’da Kaliteli Yemeğin Adresi

ABONE OL
Ağustos 11, 2022 13:25
İstanbul’da Kaliteli Yemeğin Adresi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul 15 milyondan fazla nüfusu ile Türkiye’nin en büyük şehri konumundadır. İnsanlar günlük rutin içerisinde iş hayatının yoruculuğundan bazı zamanlarda kurtulmanın yollarını aramaktadır. Yapılan çeşitli aktivitelerin yanı sıra arkadaşlar ile dışarda yenen yemeğinde tadı bir başka olmaktadır. Dışarıda hoş bir yemek yenerek ailecek güzelce vakit geçirilebilmektedir. Bu amaçla hizmet veren farklı birçok restaurant bulunmaktadır. Garden 1897 ise bunlardan yalnızca birisidir. İstanbul’da sultanahmet restaurant denildiğinde akla gelen isimlerden birisi olma yönünde adımlar atmaktadır. Birbirinden farklı birçok farklı yemek menüsü ile herkese hitap etmenin yollarına bakmaktadır. Sıcak yenilebilen ürünlerin yanı sıra birçok farklı soğuk yemeklerde sunulmaktadır. Sunulan sıcak yemeklerin yanı sıra menünün arasında sıcak veya soğuk kahveler ile de yemekten sonra zamanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Sıcak yemekler arasında neler var

Sunulan sıcak yemeklerin başında çorba menüleri gelmektedir. Mercimek çorbasından mantar çorbasına kadar birçok farklı çorba türü müşterilere servis edilebilmektedir. Bunun yanında karışık börek tabağından tutun patates kızartması ve mantar güveçte sunulan yemekler arasında bulunmaktadır. Birçok farklı lezzet müşterilerin damak tadına uygun bir şekilde servis edilebilmektedir. Günlük hayatın yoruculuğundan kendilerine bir miktar vakit arayan kişilerin ortak noktası olmaktadır. Yerli ve yabancı turistlerinde vakit geçirebileceği istanbul restaurant arayışı içinde olan kişilerin vakit geçirebileceği bir konumdadır. İstanbul’un fatih semtinde bulunan bu restoranı ziyaret ederek güzel lezzetlerden faydalanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.