DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046385-0,55%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Güçleri Şifa Hastanesi’ni Havaya Uçurdu

İsrail Güçleri Şifa Hastanesi’ni Havaya Uçurdu

ABONE OL
Mart 21, 2024 12:06
İsrail Güçleri Şifa Hastanesi’ni Havaya Uçurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Güçleri Şifa Hastanesi’nde Baskın Düzenledi

El-Aksa televizyon kanalının haberine göre, İsrail güçleri, Gazze kentinin batısındaki Şifa Hastanesi’ndeki bir binayı havaya uçurdu. Filistin devlet televizyonu da birkaç saat önce, İsrail güçlerinin, Şifa Hastanesi’ne sığınan yerinden edilmiş kişilere hastane yerleşkesini derhal tahliye etmeleri için anonslar yaptığını duyurdu.

Yoğun Top Atışı Sonucu Onlarca Kişi Öldü ve Yaralandı

İsrail ordusunun, dün iftar saatinde Şifa Hastanesi bölgesine düzenlediği yoğun top atışı sonucu onlarca kişi ölmüş ve yaralanmıştı.

İsrail Güçleri Hastane Bölgesini Kuşatmıştı

İsrail ordusu, 18 Mart sabahı Gazze kentinin batısındaki Şifa Hastanesi’ne insansız hava araçları ve yoğun silah sesleri eşliğinde baskın düzenlemişti. İsrail ordusu, baskın kapsamında yaklaşık 90 Filistinli’nin hayatını kaybettiğini ve 300’den fazla kişiyi sorguladığını açıklamıştı.

Mahsur Kalanlar 2 Gündür Oruçlarını Açamıyor

Gazze’deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail güçleri tarafından kuşatmaya alınan Şifa Hastanesi’nde hasta ve sağlık çalışanları ile yerinden edilmiş sivillerin mahsur kaldığı belirtilmişti. Mahsur kalanların yiyecek ve içecek bulamadıkları için 2 gündür oruçlarını açamadığı duyurulmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.