DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Baskınlar Düzenledi
  • Haberler11
  • Dünya
  • İsrail Güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Baskınlar Düzenledi

İsrail Güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Baskınlar Düzenledi

ABONE OL
Mart 20, 2024 12:06
İsrail Güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Baskınlar Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Güçleri Görgü Tanıklarına Göre Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Baskınlar Gerçekleştirdi

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, İsrail güçleri, Batı Şeria’nın Tulkerem, Nablus kentleri ile Eriha yakınlarındaki Akabe Cebr Mülteci Kampı ile Ramallah ve El Halil kentlerindeki bazı kasabalara baskın düzenledi.

Ev Baskınları ve Altyapı Tahribatı

Tanıklar, Tulkerem kentinde Filistinlilere ait evlere giren askerlerin, bazı kişileri gözaltına aldığını ve İsrail’e ait buldozerlerin kentten çekilmeden önce ana caddeleri kazarak alt yapıyı tahrip ettiğini ifade etti.

Gözaltılar ve Çatışmalar

İsrail askerlerinin Nablus’ta da çok sayıda mahalleye düzenlediği baskınlarda gözaltına alınanların olduğu aktarıldı. Ayrıca Akabe Cebr Mülteci Kampı’nda baskına tepki gösteren Filistinliler ile askerler arasında çatışma çıktığı kaydedildi.

Artan Saldırılar

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023’ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.