DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İliç’te Mhp’nin Tek Aday Adayı Mehmet Elçi, Seçimin Favorisi!
  • Haberler11
  • Yaşam
  • İliç’te Mhp’nin Tek Aday Adayı Mehmet Elçi, Seçimin Favorisi!

İliç’te Mhp’nin Tek Aday Adayı Mehmet Elçi, Seçimin Favorisi!

ABONE OL
Ocak 8, 2024 09:38
İliç’te Mhp’nin Tek Aday Adayı Mehmet Elçi, Seçimin Favorisi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken süren adaylık heyecanları yavaş yavaş yerini saha çalışmalarına bırakıyor. Dün gerçekleşen Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı ile 11’i büyükşehir olmak üzere 26 belediye başkan adayını açıklayan Ak Parti’nin Erzincan Belediye Başkan Adayı ise 15 Ocak’ta yapılacak aday tanıtım toplantısına kaldı.

Erzincan’da süren seçim heyecanı, Erzincan’ın tüm ilçelerine de yansımış durumda. Yapılan anketlerde çoğu mevcut belediye başkanının popüler göründüğü ilçelerde, en çok dikkat çeken ilçe İliç oldu. İliç’te Ak Parti İliç İlçe Eski Başkanı Mehmet Elçi, Ağustos ayında istifasının ardından kulisler hareketlenmişti. İlçe halkının belediye başkanı olarak görmek istediği Elçi, geçtiğimiz haftalarda adaylığını duyurdu.

Seçim sürecinin iki parti arasında geçeceğine kesin gözüyle bakılan ilçede, kulis haberleri doğrultusunda Mehmet Elçi ile mevcut başkan Mustafa Gürbüz’ün adaylıkları mutlak görünüyor. Elçi ile Gürbüz arasında geçecek seçim için parti genel merkezlerinin yaptırdığı hem fiziki hem de telefon anketlerinde popüler olan isimse Mehmet Elçi olduğu alınan resmi bilgiler arasında.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden İliç Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi başvurusu olan tek kişi olan Mehmet Elçi’nin önümüzdeki günlerde açıklanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Adaylık durumunda özellikle Ak Parti’den ciddi bir oyu Milliyetçi Hareket Partisi’ne çekecek olan Elçi’nin başkanlığı garanti görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.