DOLAR 32,4817 -0.19%
EURO 34,9574 0.32%
ALTIN 2.435,630,53
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HER ŞEY BİR OYUNLA BAŞLADI – LACOSTE X MINECRAFT KOLEKSİYONU
  • Haberler11
  • Gündem
  • HER ŞEY BİR OYUNLA BAŞLADI – LACOSTE X MINECRAFT KOLEKSİYONU

HER ŞEY BİR OYUNLA BAŞLADI – LACOSTE X MINECRAFT KOLEKSİYONU

ABONE OL
Mart 17, 2022 13:09
HER ŞEY BİR OYUNLA BAŞLADI – LACOSTE X MINECRAFT KOLEKSİYONU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lacoste, Minecraft iş birliği ile yarattığı dünyanın yansımasından doğan özel koleksiyonunu, Paris’in kalbinde gerçekleştirdiği etkinlikle duyuruyor.

 

Lacoste x Minecraft iki farklı dünya arasında köprü kurarak oluşturulan koleksiyon ile, ortak bir felsefe etrafında buluşmaya davet ediyor.  Sanal ve gerçek dünyayı birleştiren, keşfi temsil eden koleksiyon; maceracı, görkemli ve tarafsız bir tavırla, oyun severler için benzersiz bir stilin kodlarını yazıyor.

 

Bu eğlenceli iş birliğinin ve lansmanın öne çıkan isimleri ise, oyuncu kızlar Atomicmari ve Shubble, müzisyen Brawk ve kreatif video dizayner Smajor oluyor. Etkinlik için özel olarak geliştirilen ve dünyanın dört bir yanındaki oyun severlere ücretsiz olarak sunulan Croco Adası, lansman etkinliğinde oyun severlere duyuruldu. Bu yaratıcı ekip ilhamını Lacoste’un gerçek dünyasından alan haritada sanal olarak kesişti ve şehirde, ormanda, kumsalda ya da bir tenis kortunda, arka planda takım ruhlarını izleyen dev bir Timsah ile Minecraft kodlarını benimsediler.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.