DOLAR 32,5828 0.14%
EURO 34,9311 -0.26%
ALTIN 2.435,750,00
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GLORIA JEAN’S COFFEES MECİDİYEKÖY METRO MAĞAZASI, ŞEHRİN YORGUNLUĞUNA KISA BİR MOLA OLACAK
  • Haberler11
  • Gündem
  • GLORIA JEAN’S COFFEES MECİDİYEKÖY METRO MAĞAZASI, ŞEHRİN YORGUNLUĞUNA KISA BİR MOLA OLACAK

GLORIA JEAN’S COFFEES MECİDİYEKÖY METRO MAĞAZASI, ŞEHRİN YORGUNLUĞUNA KISA BİR MOLA OLACAK

Türkiye pazarının ilk gurme kahve markası Gloria Jean’s Coffees, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarına yenilerini ekleyerek kahveseverlerle buluşmaya devam ediyor. %100 Arabica kahve çekirdekleriyle hazırladığı birbirinden lezzetli kahvelerini, kahve tutkunlarıyla buluşturan Gloria Jean’s Coffees’in Mecidiyeköy Metro’da açtığı yeni mağazası, şehrin yorgunluğuna kısa bir mola olacak.

ABONE OL
Nisan 26, 2022 11:27
GLORIA JEAN’S COFFEES MECİDİYEKÖY METRO MAĞAZASI, ŞEHRİN YORGUNLUĞUNA KISA BİR MOLA OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü kahve markası Gloria Jean’s Coffees, birbirinden eşsiz lezzetlerini, İstanbul’un en yoğun metro ağı ve metrobüs aktarma noktasının kesiştiği Mecidiyeköy Metro’da açtığı yeni mağazası ile buluşturuyor. İki katlı mağaza, ferah ve geniş oturma alanları, hızlı servis özelliği, güler yüzlü hizmet anlayışı ile şehrin yorgunluğunu atmak isteyenler için yeni bir kaçış noktası oluyor.

 

En kaliteli kahve çekirdeklerinden harmanladığı lezzetleri, üstün servis hizmetiyle buluşturan Gloria Jean’s Coffees, her geçen gün yenilerini açtığı mağazalarıyla kahve tutkunlarının her an yanında oluyor. Türkiye’nin 33 ilinde toplam 104 mağaza ile hizmet veren Gloria Jean’s Coffees, İstanbul Mecidiyeköy Metro’da açtığı yeni mağazasıyla kaliteli kahve deneyiminden çok daha fazlasını yaşamak isteyen tüm İstanbullu kahve tutkunlarını bekliyor. Gloria Jean’s CoffeesMecidiyeköy Metro mağazası %100 Arabica kahve çekirdeklerinden hazırladığı lezzetli kahveleri, zengin menüsü, ferah ve geniş oturma alanları, profesyonel ekibi ile şehrin stresinden kurtulmak isteyenler için ayrıcalıklı bir alternatif oluyor.

 

Yeni mağazaları ve her geçen gün yenilerini eklediği lezzetleriyle Gloria Jean’s Coffees, misafirlerini ayrıcalıklı bir kahve keşfine çıkarıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.