DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Hükmen Kazandı: Süper Kupa Mücadelesi
  • Haberler11
  • Spor
  • Galatasaray, Hükmen Kazandı: Süper Kupa Mücadelesi

Galatasaray, Hükmen Kazandı: Süper Kupa Mücadelesi

ABONE OL
Nisan 10, 2024 18:08
Galatasaray, Hükmen Kazandı: Süper Kupa Mücadelesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarı-Lacivertli Futbolcuların Çekilmesiyle Galatasaray’ın Zaferi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, sarı-lacivertli futbolcuların 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edildi. Bu durumda Galatasaray, maçı **hükmen kazanarak** zafer elde etti.

Cumhuriyet’in 100. Yılında Galatasaray’ın Başarısı

Cimbom, Cumhuriyet’in 100. yılında müzesine 2 kupa birden ekledi. Aslan, **Şanlıurfa’ya moral ziyareti** ve maçtan daha fazlasını kazanarak camiasını sevindirdi.

Şanlıurfa Halkıyla Buluşma ve Moral Ziyareti

Galatasaraylı yönetim, geçen yıl yaşanan depremlerden etkilenen Şanlıurfa’ya maçtan 2 gün önce gitti. Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler, teknik kadro ve futbolcuları **bölge halkıyla** buluşturarak maça hazırladı. Bu ziyaret, depremzedelere moral verirken Galatasaraylıların da kalbini kazandı.

Taraftar Sevgisi ve Zaferin Kutlanması

Teknik Direktör Buruk ve ekibi Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesinden sonra zaferi **taraftarlarla kutladı**. Ardından oynanan antrenman maçında tribünler yıldız futbolcuları izleme fırsatını yakaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.