DOLAR 32,3544 -0.4%
EURO 34,7417 -0.24%
ALTIN 2.406,78-0,64
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erkek Cinsel Organı ve Ayak Uzunluğu İlişkisi Çürütüldü

Erkek Cinsel Organı ve Ayak Uzunluğu İlişkisi Çürütüldü

ABONE OL
Nisan 3, 2024 17:10
Erkek Cinsel Organı ve Ayak Uzunluğu İlişkisi Çürütüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dr. Rena Malik, Stereotipleri Ortadan Kaldırdı

Uzun yıllardır dilden dile dolaşan bir efsane olan erkek cinsel organının boyu ile ayak uzunluğu arasındaki iddia, ABD’li cerrah Dr. Rena Malik tarafından çürütüldü. Dr. Malik, “Bir CEO’nun Günlüğü” adlı podcast’te yaptığı açıklamada, daha büyük ayaklı erkeklerin daha büyük bir cinsel organa sahip olduğu düşüncesinin yanlış olduğunu belirtti.

Penis Boyunu Gösteren Vücut Parçası

Dr. Malik, Japon erkekler üzerinde yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, penis boyu ile diğer vücut kısımları arasında bir ilişki olduğunu ortaya koydu. Araştırma sonuçlarına göre, burun uzunluğunun el veya ayak uzunluğu ile değil, **penis uzunluğu** ile ilişkili olduğu tespit edildi.

Penis Uzatma Yöntemleri

Dr. Malik, cinsel organ boyunu uzatmak isteyen gençlerin traksiyon cihazlarını kullanabileceğini belirtti. Bu cihazlar sadece penis uzunluğunu artırmakla kalmayıp, penis eğriliği sorunu yaşayan erkekler için de çözüm olabilmektedir. Mayo Clinic’e göre, penis eğriliği derin dokularda fibröz skar dokusunun oluşmasıyla kavisli ve ağrılı ereksiyonlara neden olabilir ve penisin kısalmasına yol açabilir. Dr. Malik, traksiyon cihazının penis uzunluğunu **2 cm’ye kadar artırabileceğini** vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.