DOLAR 32,6013 0.38%
EURO 34,8177 0.21%
ALTIN 2.493,660,39
BITCOIN 21172033,88%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enes Albayrak kimdir? Genç girişimcinin hayatı?

Enes Albayrak kimdir? Genç girişimcinin hayatı?

ABONE OL
Ocak 2, 2023 09:26
Enes Albayrak kimdir? Genç girişimcinin hayatı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşam amacım insanlığın işlerini ve hayatını kolaylaştıracak ucuz çözümler üretmek oldu. Bir şeyler ortaya koyabilmek adına fedakârlıkla sonuca bağlı olmadan çalışarak değerlendiririm.

Ortaya koyduğum her projem de maddi bir bütçe planı oluşturmadan  imkânlar doğrultusunda en iyi şekilde idare ederek ortaya koyabilmek adına vaktimin son anına kadar çaba sarf ettim.

Sonuç basamaklarında ilk adımda hayatın bir eksikliğini bir çözümle kavuşturdum. Ülkemizdeki ekonomik başarısızlık noktalarının temel sebeplerin de hep eksik noktalarımızı ithal ettiğimiz ürünlerle kapatarak yaptığımız bağımlılık oluşumu hep bir şeylerin hazırı ile yetinerek geliştirmek için çaba sağlamıyoruz. Bu vizyon duruşunu sergilemediğimiz her an ekonomik zorluklarla baş eden çözümsüz bir sorun oluşur.

Tam bu noktada fikrimin el verdiği imkânımın adım atabildiği her alanda her araştırmam da en iyisi için uğraştım uğraşacağım.

Hayat enerjimin temel hamuru ülkem ve çevrem adına en iyi hizmeti, projeyi, ürünü geliştirmek yerli imalatını en uygun maliyete sağlamak için çabalıyorum amacım  not defterim deki projeleri hayata geçirmek.

Yenilikçi fikir ve projeleri ile yaşının ötesinde işler ortaya koyan Genç Girişimci Enes Albayrak, 2012 başladığı girişimcilik hayatını 3 şirket 8 marka ile devam ettirmektedir.

Genç Girişimci Enes Albayrak 1998 Erzurum doğumludur. Enerji sektöründe 2012 yılında başladığı projesi ile girişimcilik hayatına adım atarak yaşının ötesinde projeler ortaya koymuştur. Hekimliğinin dışında girişimci kişiliğini de ortaya koymuştur.

2022 yılında ” Dünya’nın en iyi diş hekimi ” olarak ta Enes Albayrak’a tescil verilmiştir. tescilli Genç diş hekimi Enes Albayrak, diş hekimliği kariyer hayatını devam ettirmektedir.

Kaynak: https://www.SektorNews.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.