DOLAR 32,3226 0.21%
EURO 35,0934 -0.11%
ALTIN 2.300,651,03
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Şampiyonu Kuaför Ahmet Aslan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Kaç Yıldır Berberlik Yapıyor?
  • Haberler11
  • Gündem
  • Dünya Şampiyonu Kuaför Ahmet Aslan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Kaç Yıldır Berberlik Yapıyor?

Dünya Şampiyonu Kuaför Ahmet Aslan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Kaç Yıldır Berberlik Yapıyor?

ABONE OL
Nisan 8, 2022 06:17
Dünya Şampiyonu Kuaför Ahmet Aslan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Kaç Yıldır Berberlik Yapıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Aslan 2 Aralık 1988 tarihinde Şanlıurfa ilinin Bozova ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini başarıyla memleketinde tamamladı. Ardından kuaförlük mesleğine olan ilgisi ve tutkusuyla, 2000 yılında çırak olarak başladığı mesleğinde kısa sürede adından söz ettiren bir usta oldu.

Aldığı pek çok akademik eğitimlerin ardından (İleri düzey saç kesimi eğitimi, ileri düzey saç renklendirme, stil danışmanlığı eğitimi) 2016 yılında İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Saç Kesin Yarışması’nda Türk Milli takımı adına ülkesine kıvanç yaşatarak Saç Kesimi alanında Dünya Üçüncüsü olmuştur.

2017 yılında Ukrayna’da düzenlenen uluslararası yarışmada ise Special Saç Kesin ve Tasarım kategorisinde yine dünya üçüncülüğü ile ülkesine başarıyla dönmüştür.

2018 yılında yine Ukrayna’da düzenlenen uluslararası yarışmada ise Türk Milli Takımı yarışmacısı olarak katılmış ve dünya şampiyonu olmuştur.

2019 Gold’un her fest etkinliğinde dünya şampiyonluğu yaşayan Ahmet Aslan, pek çok arap ülkesinde Arap prenslerinin özel kuaförlüklerini yapmaktadır. Türkiye’de düzenlenen pek çok etkinlikte ise jüri ve jüri başkanı olarak görev almıştır.

Dünya Şampiyonu Kuaför Ahmet Aslan’ın Resmi İnstagram Hesabı:

https://www.instagram.com/ahmetaslanhairsalon/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.