DOLAR 32,5697 0.27%
EURO 34,7643 -0.01%
ALTIN 2.485,960,07
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Kupası Maçını İzlediler

Dünya Kupası Maçını İzlediler

ABONE OL
Aralık 19, 2022 06:09
Dünya Kupası Maçını İzlediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hankendi-Laçin yolundaki eyleme katılanlar ve Rus barış gücü askerleri, Hırvatistan ve Fas takımları arasında Katar’da düzenlenen dünya üçüncüsü karşılaşmasını izleme fırsatı buldu.

 

Turkyede yaşayan

Azerbaycanli yazar Cengiz Ehtibaroglunun yazdiklarina istinaden.

Maçı alana kurulan büyük bir monitör aracılığıyla Halk TV’de izliyorlar.

 

Soğuk havaya rağmen eyleme katılanlar şu anda bölgede.

 

Eyleme katılanların güvenliği, bölgeye müdahil olan Azerbaycan İçişleri Bakanlığı İç Birliklerine bağlı asker ve polisler tarafından üst düzeyde sağlanmaktadır.

 

Hatırlanacağı üzere, 3 ve 7 Aralık 2022 tarihlerinde Rus barış gücü birliği komutanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Ekonomi Bakanlığı, Ekoloji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Devlet Savunma Bakanlığı uzmanlarından oluşan bir heyet görevlendirilmiştir. Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Emlak İşleri ve “AzerGold” Kapalı Anonim Şirketi Rus barışı koruma birliğinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında, maden yataklarının yasadışı işletilmesi ve bunun sonucunda ortaya çıkan ekolojik ve diğer sonuçlar. Ancak barış güçlerinin hareketsiz kalması nedeniyle izleme gerçekleşmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.