DOLAR 32,5209 -0.09%
EURO 34,7951 -0.22%
ALTIN 2.420,57-0,38
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“DÜNYA HARİKALARI”  MİNİK OKURLARINI  YOLCULUĞA ÇIKARIYOR
  • Haberler11
  • Gündem
  • “DÜNYA HARİKALARI” MİNİK OKURLARINI YOLCULUĞA ÇIKARIYOR

“DÜNYA HARİKALARI” MİNİK OKURLARINI YOLCULUĞA ÇIKARIYOR

Daniela Celli tarafından kaleme alınan ve illüstrasyonları Giulia Lombardo tarafından çizilen Wonders of the World kitabı, Buşra Kaya çevirisiyle Dünya Harikaları başlığıyla İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini aldı

ABONE OL
Nisan 19, 2022 09:31
“DÜNYA HARİKALARI”  MİNİK OKURLARINI  YOLCULUĞA ÇIKARIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daniela Celli’nin yaratıcı kaleminden çıkan “Dünya Harikaları”; dünyanın her yerinden 31 olağanüstü anıtı tanıtıyor. Atlas niteliğinde okurlarıyla buluşan kitap, hikayelerini anlattığı ülkelerin dillerinde selamlamayla başlıyor. İllüstrasyonlarla zenginleştirilen “Dünya Harikaları” okuyucularına 31 olağanüstü anıtın hikayelerini okurken, bir ülkeden diğerine yolculuk yapmayı, onlarla ilgili efsaneleri ve ilginç gerçekleri öğretmeyi vadediyor. Sürükleyici bir okuma deneyimi sunan kitapta arkeologlar, sultanlar, heykeller ve maskotlar da okuyuculara eşlik ediyor.

 

Arka Kapak

Bu atlas, dünyanın her yerinden 31 olağanüstü yapı sunuyor.

Arkalarındaki hikayeler ise birçok farklı karakter tarafından anlatılıyor; arkeologlar, şarkıcılar, sultanlar ve hatta heykeller ve komik maskotlar sizi kaleleri, sarayları, kuleleri, katedralleri, tapınakları ve labirentleri keşfetme yolculuğuna çıkaracak. Yol boyunca eski efsaneleri ve diğer birçok ilginç gerçeği duyacaksınız! Örneğin, Big Ben’in gizli bir hapishane hücresi sakladığını biliyor muydunuz? Ya da bir illüzyonistin 1983’te Özgürlük Anıtı’nı ortadan kaldırdığını? Ne için bekliyorsunuz? Kitabı açın ve yolculuğumuza başlayalım!

 

İnkılâp Kitabevi, Daniela Celli, Dünya Harikaları, 98 sayfa, İstanbul, 2022.

 

Çevirmen: Buşra Kaya

Yayın Direktörü: Gülşen İşeri

Editör: Kadriye Kızıl Güzelkan

Son Okuma: Ezgi Hotalak Adalı

Kapak Tasarım: Beyzanur Karabulut

Grafik Tasarım: Beyzanur Karabulut

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.