DOLAR 32,3304 0.24%
EURO 35,0604 -0.22%
ALTIN 2.282,640,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duchess Ultra Care İle Yatağınızda Alerjenlere Yer Yok!

Duchess Ultra Care İle Yatağınızda Alerjenlere Yer Yok!

ABONE OL
Ocak 24, 2023 06:18
Duchess Ultra Care İle Yatağınızda Alerjenlere Yer Yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yataş Bedding, Duchess Ultra Care Set ile yatak odalarına üstün teknolojiyi, sağlığı, şıklığı ve rahatlığı buluşturuyor. 

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, , üstün teknolojilere sahip bir yatak ile şıklık ve fonksiyonellikten ödün vermeyen başlıklı bazaya sahip Duchess Ultra Care Set ile fark yaratıyor. Duchess Ultra Care Yatak, Purotex teknolojili kumaşında yer alan doğal probiyotikler sayesinde sağlıklı bir uykunun kapılarını aralıyor.  Vücut ile temas ettiği sürece aktif kalan probiyotikler, yatak yüzeyini alerjen ve bakterilere karşı koruyor. Yatakta bulunan konfor artırıcı özel uyku pedi ise maksimum basınç dağılımı yaratarak uzandığınız an size ekstra rahatlık sağlıyor.

Duchess Ultra Care Yatak, birbirinden ayrı hareket edebilen pocket yay sistemi sayesinde en doğru omurga desteğini sunarak, mükemmel bir uyku deneyimi yaşatıyor. Ayrıca Free Zone® teknolojisiyle de çiftlerin dönüş hareketleri sırasında birbirlerinden rahatsız olmalarının önüne geçiyor. Çevreye duyarlı ve sürdürülebilirlik gözeten ağaç kaynaklarından üretilen TENCEL™ teknolojisi ise kişilerin vücut sıcaklıklarını dengeleyerek, kesintisiz bir uyku sağlıyor.

Duchess Ultra Care Yatak ile set olarak sunulan Botanic Başlıklı Baza,  şık ve çağdaş tasarım çizgisiyle yatak odanızın atmosferini değiştiriyor. Geniş bir iç hacme sahip olan baza, yatak odanızda ekstra depolama alanı yaratırken, yüksek ayak yapısı ise temizlikte kolaylık sağlıyor. Dokuma ve kadife kumaş alternatifleri bulunan Botanic Başlıklı Baza, tasarımına uyumlu komodin ve puf modülleriyle de zengin bir görselliğe sahip işlevsel bir set oluşturma imkanı sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.