DOLAR 32,4930 0.13%
EURO 34,7545 0.07%
ALTIN 2.489,791,13
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dev Tekstil Markalarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor; FABRANS

Dev Tekstil Markalarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor; FABRANS

ABONE OL
Ekim 29, 2022 09:25
Dev Tekstil Markalarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor; FABRANS
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm sektörlerde olduğu gibi tekstil sektöründe de bu sektöre öncülük eden dev markalar faaliyet gösteriyor. Sektörün gidişatının şekillendiren ve Türkiye’nin dünya tekstil piyasasındaki konumunu güçlendiren bu markalara bir yenisi daha ekleniyor. FABRANS, tekstil ve hazır giyim sektörüne yapmış olduğu yatırımlarla önde gelen markalardan birisi olacağını şimdiden hissettiriyor.

Markanın yapmış olduğu yatırımlara bakıldığında birçok dev firma ile iyi bir rekabet içerisine gireceği anlaşılıyor. Çünkü marka fiyat performans konusunda iddialı bir işleyiş ile sürece başlıyor.  Öncelikli olarak üretilen her bir parça üründe kullanılan kumaşların kalitesi tartışılmaz bir detay. Bununla birlikte yeni sezon koleksiyonları için yapılan tasarımlar dünya devi markalar ile yarışabilecek düzeyde karşımıza çıkıyor. Ve en önemlisi yüksek kalite ve dünya standartlarında tasarımlar ile hazırlanan ürünler için belirlenen fiyatlar fiyat performans üstünlüğünü ele alacaklarını daha şimdiden ortaya koyuyor. Dev firmalarla gireceği rekabette üstünlük sağlayacağına inandığımız FABRANS online satış sistemini büyük bir heyecanla bekliyoruz.

FABRANS markanın online satış sistemine yönelik söylentiler ise şöyle şekilleniyor; markanın çok yakın bir zamanda Türkiye’de online satışa açılacağı bekleniyor. Yeni sezonda marka koleksiyonlarında satışa sunulacak olan tüm ürünler aynı zamanda online satış sistemi aracılığı ile tüm Türkiye’nin beğenisine çıkarılacak. Ve markanın kaliteli tekstil ve hazır giyim parçaları uygun fiyatlarla herkesin erişebileceği ürünler olacak.

Sosyal Medyada Fabrans:

https://www.instagram.com/fabransturkiye/

https://twitter.com/fabransturkiye

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.