DOLAR 32,6003 0.38%
EURO 34,7743 0.02%
ALTIN 2.497,740,55
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Destan dizisinde bu akşam ne olacak? Akkız ile Batuga öldü mü?
  • Haberler11
  • Gündem
  • Destan dizisinde bu akşam ne olacak? Akkız ile Batuga öldü mü?

Destan dizisinde bu akşam ne olacak? Akkız ile Batuga öldü mü?

ABONE OL
Şubat 15, 2022 13:11
Destan dizisinde bu akşam ne olacak? Akkız ile Batuga öldü mü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV‘nin sevilen dizileri arasında yer alan Destan dizisinde bu akşam heyecanlı sahneler yaşanacak. Batuga, Akkız ölümün eşiğindeyken kendini ortaya atar ve babası ile tüm saray erkânının karşısına dikilir: “Durun!

“DESTAN DİZİSİNDE BU AKŞAM NELER OLACAK?”

Batuga, Akkız öldüler değil mi?”

Türkleri birleştirmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan Akkız ve Batuga, bu mücadelede karşılarında hem Çin’i hem Rus’u bulur! Gizlice Çin’i kullanan Ulu Ece, Akkız‘ı bir türlü öldüremeyince onun en büyük zaafını değerlendirir ve Batuga’yı kullanır.

Akkız, çift başlı kurt addettiği Batuga için kendini feda eder. Alpagu Han, Akkız’ın ölümü için hükmünü vermek zorunda kalır. Akkız, Gök Saray’ın avlusunda idam edilmek üzereyken, bu fedaya razı olmayan Batuga inanılmaz bir hamle yapar. Akıllığı olduğu anlaşıldığında öldürülme ihtimali olduğunu çok iyi bilen Batuga, buna rağmen Akkız ölümün eşiğindeyken kendini ortaya atar ve babası ile tüm saray erkânının karşısına dikilir: “Durun!”

Batuga’nın bu hamlesinden sonra Gök Hanlığı’nda hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.