DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0570 -0.11%
ALTIN 2.325,260,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyü’den Anneler Günü’ne özel bir hediye seti

Büyü’den Anneler Günü’ne özel bir hediye seti

Büyümenin ve büyütmenin büyüsüne kapılan Büyü, tohumlanmasından çimlendirilmesine, büyüyüp olgunlaşmasından çiçekler açmasına kadar, hayatının her anında çocuklarının yanında olan annelere, Anneler Günü’ne özel eşsiz bir hediye seçeneği sunuyor. Üstelik Anneler Günü’ne özel hazırlanan büyülü kutuda, sizin için özel olarak seçilen seramik bir saksı yer alıyor. Dilerseniz, saksı üzerine birkaç özel not yazabilir ya da annenize sevginizi anlatacak çizimler yapabilirsiniz.

ABONE OL
Mayıs 10, 2022 11:06
Büyü’den Anneler Günü’ne özel bir hediye seti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğanın büyüsünü paylaşmak ve bitkilerin sihri ile insan hayatına değer katmak için kolları sıvayan üç kadın girişimcinin kurduğu Büyü, yaşam alanlarına kattığı şık görünümünün yanı sıra, mutfak ve bahçe bitkileri ile Anneler Günü’nde, sevdiklerinize özel eşsiz bir hediye hazırlama fırsatı sunuyor.

 

Anneler Günü’ne en özel armağan

Tüm yıl ekim yapmaya uygun, mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden reyhan, maydanoz, roka veya marul seçeneklerini tercih edebileceğiniz Anneler Günü’ne özel hazırlanan büyülü kutuda, bitkinizi büyütmenize yardımcı olacak her detay düşünülmüş. Seramik saksı, boyama kalemleri, cocopeat ve mutfak tohumundan oluşan set, annelere hediye edilecek en özel seçenekler arasında yer alıyor.

 

Kendi hediyeni tasarla

Büyülü kutuda yer alan boyama kalemleriyle, sizin için seçtiğimiz seramik saksı üzerine dilerseniz birkaç özel not yazabilir ya da annenize sevginizi anlatacak çizimler yapabilirsiniz. Çimlenmesinden büyümesine, birlikte şahitlik edeceğiniz bu süreç, annenize vereceğiniz en güzel armağan olacak.

Büyü’den yaptığınız alışverişlerde sevdiklerinizi mutlu etmenin yanı sıra, Türk Eğitim Vakfı aracılığı ile bir lise öğrencisinin eğitimine de katkıda bulunabilirsiniz.

 

Ham Seramik Küçük Saksı: 170,00 TL.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.