DOLAR 32,3249 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.298,370,93
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büşra Duran Gündüz’ün Son Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!
  • Haberler11
  • Gündem
  • Büşra Duran Gündüz’ün Son Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!

Büşra Duran Gündüz’ün Son Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!

ABONE OL
Temmuz 7, 2022 13:58
Büşra Duran Gündüz’ün Son Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son birkaç yıldır dikkat çeken Influencer’lardan Büşra Duran Gündüz, moda ve seyahat ile ilgili yapmış olduğu paylaşımlarla ya da yaşadığı lüks hayatla adından çokça söz ettiriyor. Farklı tasarımları ve moda stili ile son günlerin moda ikonu Influencer Büşra Duran Gündüz’ün yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çeken ünlü influencer güzelliği ile hayran bıraktı. Kenya’dan yapmış olduğu son paylaşımıyla yorum ve beğeni yağmuruna tutulan Büşra Duran Gündüz, masal diyarında gerçek bir prensese benzetildi. “Masal Kahramanımız”, “Gerçek rüyanın içinde bir prenses” gibi takipçilerinden yorum alan ve sürekli seyehat halinde olan influencer, yaptığı paylaşımlarıyla takipçilerine ilham olmaya devam ediyor.

28 yaşında olan ünlü güzel, 4 yıldır Dubai’de eşi Gökhan Gündüz ile birlikte yaşamını sürdürüp sosyal medyada içerikler üretmektedir.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.