DOLAR 32,3593 0.11%
EURO 35,0172 -0.22%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu sene ilk kez NFT olarak da verilen PowerTürk Müzik Ödülleri   Muhteşem Bir Şovla Sahiplerini Buldu
  • Haberler11
  • Gündem
  • Bu sene ilk kez NFT olarak da verilen PowerTürk Müzik Ödülleri Muhteşem Bir Şovla Sahiplerini Buldu

Bu sene ilk kez NFT olarak da verilen PowerTürk Müzik Ödülleri Muhteşem Bir Şovla Sahiplerini Buldu

ABONE OL
Mart 1, 2022 09:56
Bu sene ilk kez NFT olarak da verilen PowerTürk Müzik Ödülleri   Muhteşem Bir Şovla Sahiplerini Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılın en dikkat çeken projeleri ve isimlerinin yarıştığı PowerTürk Müzik Ödülleri, unutulmaz bir şovla sahiplerini buldu. Müzik severlerin oylarıyla belirlenen Türkiye’nin en güçlü isimlerine toplam 10 kategoride ödül ve bir de Hayat Boyu Başarı Ödülü verildi. Bu sene yenilikçi ve teknolojik bir yaklaşımla PowerTürk Müzik Ödülleri sanatçılara NFT olarak da verildi. Türkiye’de ilk kez sanatçılara NFT olarak takdim edilen ödül, başarılarını ölümsüzleştirdi.

 

Türk Pop Müziği’nin ünlü isimlerinin konuşmalarıyla duygusal ve renkli anlar yaşanan PowerTürk Müzik Ödülleri’ne Nükhet Duru, Hadise, Can Bonomo ve Demet Evgar, Emir Can İğrek, Madrigal, Deeperise adıyla bilinen DJ Mesut Yılmaz, Jabbar, Batuhan Kordel, Cemal Can Canseven katıldı. Ödül töreninde, En Güçlü Erkek Şarkıcı ve Martılar ile En Güçlü Şarkı ödüllerini alan Edis ise albüm çalışmalarından ötürü Amerika’da olması sebebiyle geceye çok özel bir videoyla katıldı.

 

PowerTürk Müzik Ödülleri, program yayını ile de ilklere imza attı. Ödül töreni PowerTürk TV, Power TV, PowerApp yayınlarına ek olarak, PowerApp YouTube hesabında, Türkiye’de 360 derece yayınlanan ilk ödül töreni oldu.

 

Nükhet Duru’ya 50. yılında anlamlı ödül

 

“Hayat Boyu Başarı” ödülünün sahibi olan Pop Müziğin efsane ismi Nükhet Duru, “Hayatım boyunca emek vermeye çalıştım. Ne ünlü olmaya ne çok popüler olmaya ne de çok hit şarkıların peşinden koşmaya hevesli değildim. Kalıcı, nitelikli ve benzeri çok fazla olmayan şarkılar yapmaya çalıştım. Bu sene 50. yılımı dolduruyorum. Bunun fark edilmesi, yeniden motive olmak, yeni çalışmalar üretmek, genç arkadaşlarla yepyeni soundlar aramak beni çok mutlu ediyor. Yeniliğin gerisinde kalmamak gerek. Dünyada değişen çağa her zaman ayak uydurmalıyız. Bunun için de çok uğraş veriyorum. Üstelik bu ödülün benim için en büyük farkı NFT olarak da almış oluyorum” sözleriyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

 

Hadise: Hem kendime hem sevenlerime teşekkürler

 

“En Güçlü Kadın Şarkıcı” ödülünün sahibi olan Hadise, “PowerTürk benim için müzik, klip, emek, radyo, televizyon, geçmişimiz ve geleceğimiz demek İyi ki sizlerle kliplerimizi, ödüllerimizi, şarkılarımızı, hikayelerimizi paylaşabiliyoruz. Her ödül çok değerli ama “En Güçlü Kadın” ödülü bir tık daha güzel diyebilirim. O yüzden çok teşekkür ediyorum. Bizi seven, sayan, dinleyen herkese, ekibime ve kendime teşekkür etmek istiyorum açıkçası. Çünkü bazı günler kendimi kötü hissetsem de o gücü kendimde ben buluyorum. Ayağa kendim kalkıyorum. Düşsem de ağlasam da tekrar kendimi güçlendiren ilk kişi benim, tabii ki sonra sizler. O yüzden kendime de teşekkür ediyorum” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

 

Edis’e Los Angeles’ta Ödül Motivasyonu

 

Yeni albüm çalışmaları nedeniyle törene katılamayan Edis iki güçlü ödülün sahibi oldu. Hem “En Güçlü Erkek Şarkıcı” seçilen hem de Martılar şarkısı “En Güçlü Şarkı” ödülünü alan ünlü yıldız, Los Angeles’tan selam gönderdiği videolarla PowerTürk’teydi. Edis, “PowerTürk ailesi bu sene beni gerçekten çok mutlu etti. Sevenlerimi çok özledim orada olmayı çok isterdim. Bu ödül buradaki yoğunluğumda beni çok motive etti. En kısa sürede kavuşacağız” dedi. Edis, ‘En Güçlü Şarkı’ ödülünü Martılar’ın söz ve müziğini yapan Emrah Karakuyu ile düzenlemesini gerçekleştiren Ozan Çolakoğlu adına aldığını söyledi.

 

İlk albüme gelen ödül Madrigal’i sevindirdi

 

Törende iki ödülün sahibi olan bir isim daha vardı. Madrigal, “En Güçlü Grup” ve ilk albümleri Neogazino ile “En Güçlü Albüm” ödülleriyle birlikte sahnedeydi. Müzik dünyasının sevilen grubu yaptıkları konuşmada, “Bu ödülü almamızda emeği olan tüm dinleyicilerimize, oy veren herkese çok teşekkür ederiz. Neogazino bizim ilk albümümüz. Müzikal kariyerimizde çok büyük bir değeri var. Bu albümün yapım aşamasında emeği geçen Erekli Tunç Stüdyoları ve Mert Kasap’a çok teşekkür ediyoruz. NFT yeniliğine yenilikçi bir yaklaşımla ödülü de böyle vermek çok vizyonlu ve güzel bir hareket. Bunun için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“En Güçlü Klip” ödülünün sahibi olan Emir Can İğrek, “Kor” şarkısının yönetmeni Mehmet Ali Ergin’e teşekkür ettiği konuşmasında, “Ödüller önemli. Bizi mutlu ediyor. Çünkü bizim hayatımız stüdyolarda, sahnelerde geçiyor ve somut bir şekilde ödüllendirilmek çok güzel. Bizi motive ediyor. Hem aday gösterildiğimiz için hem de seçildiğimiz için ayrı bir mutlu olduk. Şimdi bütün yol arkadaşlarımla beraber üretmeye, stüdyoda çalışmaya, sahne yapmaya devam edeceğiz. Umarım daha güzel işler yapar, seneye de buralarda oluruz” diye konuştu.

 

“Rüyamda Buluttum” şarkısıyla başarılı bir çalışma gerçekleştiren Can Bonomo ve Demet Evgar PowerTürk dinleyicileri tarafından “En Güçlü Beraberlik”le ödüllendirildi. Demet Evgar “Müzik dünyasına böyle bir giriş yaptığım için çok mutluyum. Şarkıyı sahiplenen dinleyiciye, PowerTürk ailesine teşekkür ediyorum. Ve sana gerçekten çok teşekkür ediyorum Can, beni bu hikâyenin bir parçası yaptığın için” derken Can Bonomo da “Sevgili Demet seninle daha güzel oldu bu şarkı. Bir de şarkının düzenlemesini yapan Can Saban’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca ödülün NFT olarak da verilmesi çok avangart ve yenilikçi. Seneye görüşmek üzere” dedi.

 

Törende Deeperise & Jabbar “En Güçlü DJ Beraberliği” ödülünün sahibi oldu. DJ Deeperise ve Jabbar; “PowerTürk Müzik ödüllerinde bizi dinleyen ve destekleyen herkese yürek dolusu teşekkürler. Bu ödülün bizim için ayrı bir yeri var. Çünkü dijital ortamda Türkiye’de ilk defa verilen bir ödül. NFT olarak da verilmesi bizim için farklı bir deneyim oldu. Bu ödülü farklı kılan başka bir unsur da dijital olarak bize verilmesi” dedi.

 

Cemal Can Canseven, “En Güçlü Yükselen Şarkıcı” ödülü için tüm sevenlerine teşekkür ederek, “Kahraman” benim ilk bebeğim. Her şeyiyle en ince ayrıntısına kadar kendim ilgilendim. Şimdi yeni şarkım için çalışıyorum dedi. “Dijitalin Genç Yeteneği” ödülünün sahibi olan Batuhan Kordel, müzik dünyasına girişinin pandemiyle eş zamanlı olduğunu söyledi ve ailesine ve sevdiklerine teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.