DOLAR 32,5356 -0.02%
EURO 35,0039 0.44%
ALTIN 2.433,030,43
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAHAR TAZELİĞİNDE SADE – ŞIK BİR GÖRÜNÜM

BAHAR TAZELİĞİNDE SADE – ŞIK BİR GÖRÜNÜM

ABONE OL
Mart 1, 2022 11:44
BAHAR TAZELİĞİNDE SADE – ŞIK BİR GÖRÜNÜM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüksek kalitede kumaş ile moda dünyasında iz bırakan Brooks Brothers; 2022 İlkbahar Koleksiyonu ile yeni sezonda hem şık hem gösterişli bir profil sunuyor. Nötr renklerin ön planda olduğu, zamansız ve uzun ömürlü tasarımların yer aldığı koleksiyon rahat ve şık kombinler ile iddasını koruyor. 

 

Hazır giyim sektörüne inovatif kumaş türleri kazandıran, dikiş, işçilik ve tasarım gibi üretimin her evresinde yüksek kaliteyi benimseyen Brooks Brothers; İlkbahar Koleksiyonu’nu müşterinin beğenisine sundu.

 

Siyah, beyaz, mavi gibi gündelik yaşamda her zaman tercih edilen renkleri yoğun olarak kullanan marka, ana renklerin hakimiyetinde sezonun sıcak ruhunu yansıtıyor.Markanın klasikleri arasında yer alan Non – Iron gömlekler her sezon olduğu gibi bu sezonun da öne çıkanlarından.

 

Düz renklerin yanı sıra çizgi ve ekose gibi farklı alternatifler de sunan gömlekler kanvas pantolonlar ile buluşarak aranılan spor şıklığı getiriyor. Koleksiyonun tamamlayıcı parçaları ipek papyon ve kravatlar, deri kemerler, kol düğmeleri şıklığa zarif bir dokunuş yapıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.