DOLAR 32,5976 0.34%
EURO 34,8221 0.18%
ALTIN 2.513,321,17
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aveda, Silikonsuz ve Vegan, Tek Kullanımda Daha Pürüzsüz, Daha Yatıştırılmış Saçlar Sunan Smooth Infusion™ Koleksiyonu’nu Geliştirdi
  • Haberler11
  • Gündem
  • Aveda, Silikonsuz ve Vegan, Tek Kullanımda Daha Pürüzsüz, Daha Yatıştırılmış Saçlar Sunan Smooth Infusion™ Koleksiyonu’nu Geliştirdi

Aveda, Silikonsuz ve Vegan, Tek Kullanımda Daha Pürüzsüz, Daha Yatıştırılmış Saçlar Sunan Smooth Infusion™ Koleksiyonu’nu Geliştirdi

ABONE OL
Nisan 6, 2022 11:15
Aveda, Silikonsuz ve Vegan, Tek Kullanımda Daha Pürüzsüz, Daha Yatıştırılmış Saçlar Sunan Smooth Infusion™ Koleksiyonu’nu Geliştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MINNEAPOLIS, MN (Nisan 2022)— Dünyaya özen gösterme misyonuna sahip yüksek performanslı saç bakım markası Aveda, kalıcı pürüzsüz, şık bir görünüm için kabarma ve neme karşı koruma sağlamak üzere oluşturulan yeni ve gelişmiş Smooth Infusion™ Koleksiyonu’nu yeniden tanıtıyor. Koleksiyonun çok amaçlı şekillendiricileri ile tüm saç tiplerinin ve dokularının 72 saate kadar elektriklenmesini önleyebilirsiniz.

 

Aveda’nın %95 doğal içerikli Smooth Infusion™ Koleksiyonu, bitki polimer kalkanı ve botanik pürüzsüzleştirici yağ karışımı içerir ve tek bir kullanımda saça anında pürüzsüz ve yatıştırılmış sonuçlar kazandırır. Bu çift etkili teknoloji, saçı silikonlar olmadan nemden korur[1].

 

Nasıl çalışır: İlk olarak, hint fasulyesi bitkisi özünden oluşturulan botanik kompleks, saç tellerini anında kaplar ve suyu hapsederek silikonsuz koruma sağlar. Ardından, kalahari kavun tohumu yağı ve tamanu yağı ile formüle edilmiş pürüzsüzleştirici botanik yağ karışımı, saç yüzeyini yumuşaklık ve parlaklık için pürüzsüzleştirir ve bakım yapar.

 

Aveda’nın Saç Bakımı Araştırma ve Geliştirme Bölümü Direktörü Camille Sasik, “Yüksek performanslı ve doğal içerikli ürün uzmanlığımızdan yararlanarak, Smooth Infusion™ koleksiyonunda nemi engellemek ve kabarmaya karşı koruma sağlamak için bitki polimer kalkanı kullandık.” diye belirtiyor ve devam ediyor: “Bu, performanstan ödün vermeden silikonları bitki kaynaklı alternatiflerle değiştiren heyecan verici bir teknolojik gelişmedir – aslında, önceki silikon bazlı formülümüzden daha iyi, daha uzun ömürlü sonuçlar verir. İşte yeşil kimyanın gücü bu!”

 

SMOOTH INFUSION™ KOLEKSİYONU

  • SMOOTH INFUSION DÜZLEŞTİRİCİ ŞAMPUAN: Silikonsuz yumuşatıcı şampuan, saçınızda elektriklenme ile savaşırken nazikçe temizler, nemlendirir ve parlaklığı artırır.
  • SMOOTH INFUSION ELEKTRİKLENMEYİ ÖNLEYİCİ SAÇ KREMİ: Silikon içermeyen yumuşatıcı saç kremi, saçı nemlendirir, çözer ve yumuşatır, saçın kolay şekil almasını sağlar.
  • PERFECT BLOW DRY™: Kabarmaya meyilli saçları anında 5 kat daha pürüzsüz hale getirir. Her bir teli, aşırı nemde bile 72 saat elektriklenmeye karşı koruma sağlayan görünmez bir kalkanla sarar. Düz, dalgalı ve kıvırcık saç yapısına sahip olanlar için uygundur.
  • SMOOTH INFUSION SAÇ ŞEKİLLENDİRME ÖNCESİ DÜZLEŞTİRİCİ BAKIM:  Durulanmayan saç bakım serumu, ısıyla şekillendirme ve güneşin kurutma etkilerine karşı koruma sağlar. 72 saatlik elektriklenmeyi önleyen yapısıyla şekillendirme öncesi saçı hazırlar. Düz, dalgalı ve kıvırcık saç yapısına sahip olanlar için uygundur.
  • PERFECTLY SLEEK HEAT STYLING CREAM: Zengin, yumuşatıcı saç kremi, ısıyla şekillendirme sırasında kıvırcık veya kıvırcık saç dokularını derinlemesine besler ve korur. Kıvırcık ve kıvırcık saç yapısına sahip olanlar için uygundur.

 

Smooth Infusion™ koleksiyonu içerisinde gül, Avustralya sandal ağacı, sertifikalı organik palmarosa, sertifikalı organik bergamot ve diğer saf çiçek ve bitki özleri içeren bir aroma bulunur.

 

ÇEVRESEL STANDARTLAR

Smooth Infusion™ koleksiyonu %95 doğal içeriklerden oluşmaktadır, silikon ve sülfat temizleyici içermez. Tüm Aveda ürünleri gibi vegandır ve hayvanlar üzerinde deney yapılmamıştır. Smooth Infusion™ ambalajı, minimum %59 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içerir; Smooth Infusion™ koleksiyon formülleri ise Aveda’nın ana tesisinde güneş ve rüzgar enerjisiyle %100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretilmektedir.1

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.