DOLAR 32,4553 -0.02%
EURO 34,9076 0.32%
ALTIN 2.434,56-0,16
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Otoyolu’nda Ramazan Bayramı Dönüşü Hareketlilik Başladı
  • Haberler11
  • Gündem
  • Anadolu Otoyolu’nda Ramazan Bayramı Dönüşü Hareketlilik Başladı

Anadolu Otoyolu’nda Ramazan Bayramı Dönüşü Hareketlilik Başladı

ABONE OL
Nisan 12, 2024 16:08
Anadolu Otoyolu’nda Ramazan Bayramı Dönüşü Hareketlilik Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu Kesiminde Hareketlilik

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde, Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren araç sahiplerinin dönüş yolculukları başladı. Tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren sürücüler, araçlarıyla yola çıkmaya başladılar. Bu durum, otoyolun Bolu kesiminde hareketliliğe yol açtı.

Otoyolun Bolu kesiminde, İstanbul istikametine doğru, Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli gibi noktalarda zaman zaman akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ancak, yetkililer aksaklık yaşanmaması için bölgede ekiplerin çalışmalarını sürdürdüklerini belirtiyorlar.

Dönüş Trafiğinde Artış Bekleniyor

Dönüş trafiğinin yarın ve pazar günü daha da artması bekleniyor. Özellikle bu günlerde Anadolu Otoyolu’nun Düzce, Sakarya ve Kocaeli kesimlerinde trafik akışının normal seyrinde ilerlediği gözlemleniyor. Ancak, sürücülerin seyahat planlarını bu duruma göre ayarlamaları önem taşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.