DOLAR 32,4087 -0.07%
EURO 34,6467 -0.5%
ALTIN 2.390,90-1,80
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aliağa Futbol Şampiyonluk Şansını Kaybetti

Aliağa Futbol Şampiyonluk Şansını Kaybetti

ABONE OL
Nisan 15, 2024 15:16
Aliağa Futbol Şampiyonluk Şansını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aliağa Futbol, Kepezspor’a Kaybetti

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup ‘ta sezon boyunca şampiyonluk hedefini sürdüren Aliağa Futbol, son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında geriye düştü. Sezon başından beri liderlik koltuğunda oturan takım, son iki haftada galip gelemeyince şampiyonluk şansını kaybetti. Kepezspor’a şampiyonluk fırsatını kaptıran Aliağa Futbol, son maçlarda beklenen performansı sergileyemedi.

Aliağa Futbol’un Durumu

Aliağa Futbol, evinde Ayvalıkgücü Belediyespor’la 0-0 berabere kaldıktan sonra deplasmanda Gümüşhane Sportif’le (1-1) berabere kalarak zirvenin 4 puan gerisine düştü. Bu sweet bonanza oyunu haftayı bay geçecek ekip, şampiyonluk şansını kaybetti. Aliağa ekibi, ligi 2’nci sırada tamamlayacak ve Play-Off maçlarına katılacak.

Play-Off ve Yükselme Mücadelesi

Aliağa Futbol, Play-Off maçlarında direkt final oynama hakkı elde etti. Çift maç eleme usulüne göre yapılacak bu eşleşmeyi geçmeleri halinde 2’nci Lig’e yükselme şansı yakalayacaklar. Takım, sezon boyunca çıktığı 27 maçta 18 galibiyet ve 9 beraberlik alarak yenilgisiz bir sezon hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.