DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdülkadir Göncü ve İş Hayatı

Abdülkadir Göncü ve İş Hayatı

ABONE OL
Kasım 26, 2022 11:22
Abdülkadir Göncü ve İş Hayatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde ismini sıkça duyduğumuz iş insanlarından biri olan Abdülkadir Göncü inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Aslında ana faaliyet kolu inşaat olmasına rağmen Göncü’nün akaryakıt ve hırdavat üzerine kurulu şirketleride bulunmaktadır. Şanlıurfalı İş İnsanı Abdülkadir Göncü 1982 yılında kurduğu Göncü İnşaat ile sektöre adını duyurmuştur. Kurulduğu dönemlerde yaptığı başarılı projelerle dikkatleri üzerine toplayan şirket sürekli yükselen ivmesiyle arkasında ki yönetim kadrosunun kim olduğu merak konusu olmuştur. Yerliliğe her zaman önem veren Göncü ve ekibi çıktıkları bu yolda öncelikli yatırımlarını Şanlıurfa’da yapmışlardır.

Abdülkadir Göncü faaliyette bulunduğu tüm sektörlerde öncelikle dürüstlüğü ve güvenilir olmayı hedeflemiştir. İş ahlakını benimsemiş ve işletme çatısı altında toplanmış her personelin artık aileden biri olduğunu belirten Göncü bu yönüyle oldukça sevilmiştir. Sürekli gelişen teknoloji ve günümüz yaşantısının getirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda şirkete yön veren Abdülkadir Göncü yenilikçi anlayışı benimsemiştir.

Yardımsever tarafıyla da adından sıkça söz edilen Abdülkadir Göncü bugün Şanlıurfa’ya iki adet okul kazandırmıştır. Gençleri eğitimde destekleyici bir tutum sergileyen Abdülkadir Göncü bir çok başarı ödülünü bizzat kendisi taktim etmekten mutluluk duymuştur. Sık sık yardım organizasyonlarına ev sahipliği yapan ve mevcut organizasyonlara katılan Göncü şehrinin sevilen iş insanlarından biri olmuştur. Abdülkadir Göncü’yü sosyal medya hesaplarından takip edebilmeniz için aşağıda bazı hesaplarını belirtiyoruz.

Instagram : https://www.instagram.com/abdulkadir.goncu1/

Twitter : https://twitter.com/Abdulkadir_Gnc

Linkedin : www.linkedin.com/in/abdulkadirgoncu

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.