DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2157480-0,23%
İstanbul
20°

AÇIK

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

24 Yaşındaki Öğretmenin 11 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkisi Ortaya Çıktı
  • Haberler11
  • Dünya
  • 24 Yaşındaki Öğretmenin 11 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkisi Ortaya Çıktı

24 Yaşındaki Öğretmenin 11 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkisi Ortaya Çıktı

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 12:14
24 Yaşındaki Öğretmenin 11 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkisi Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerika’da Skandal: Öğretmen ve Öğrenci Arasındaki Cinsel İlişki

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve River Crest İlköğretim Okulu’nda çalışmaya başlayan 24 yaşındaki ilkokul öğretmeni Madison Bergmann, düğün hazırlıkları yaparken şok eden bir olayla karşı karşıya kaldı.

Olay Nasıl Ortaya Çıktı?

CBS News Minnesota’nın haberine göre, Bergmann’ın 11 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiası, öğrencinin annesinin, oğlunun öğretmenle telefonda konuştuğunu duymasıyla gün yüzüne çıktı. İddialara göre, kurbanın ebeveynleri ikili arasındaki mesajları buldu ve çocuğun babası River Crest İlköğretim Okulu’na baskın düzenledi.

Neler Yaşandı?

Öğrenciyle Bergmann arasındaki iletişimin öğle yemeği sırasında veya okuldan sonra sınıfta gerçekleştiği iddia ediliyor. Suçlama belgelerinde, kadının çocuğa fiziksel teması ve birlikte olmanın keyfini anlatmakla suçlandığı belirtiliyor.

Bergmann’ın çantasında çocuğun adının yazılı olduğu ve duygularını anlatan el yazısıyla yazılmış notlar bulunduğu da ortaya çıktı. Öğretmenin, öğrenciyle aralarında özel bir ilişki olduğunu düşündüğünü belirttiği mektuplar da delil olarak sunuldu.

Sonuç

İstismarın ne kadar süredir devam ettiği bilinmemekle birlikte, Bergmann’ın tutuklanmasıyla okul bölgesi, öğrenci, veli ve personelle iletişim kurmasının yasaklandığını duyurdu. Bergmann, 809 bin TL kefaletle serbest bırakıldı ancak birinci derece çocuklara yönelik cinsel saldırı suçuyla yargılanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.